?

Komme i kontakt med psykolog hos SiO og forventninger til tilbudet.

Kvinne 22 . 10 Februar 2020
Spørsmål

Hei, jeg har behov for å prate med en psykolog. Hvordan går jeg fram og hva skal jeg si? synes dette er vanskelig. Er også redd for at jeg ikke skal bli tatt på alvor og få den hjelp jeg har behov for. Er SiO sine tjenester bra eller må jeg få legen min til å henvise meg til psykolog utenfor SiO? Har fått beskjed fra en bekjent som er psykolog, at jeg absolutt hadde hatt nytte av psykolog samtaler, mye gjelder opplevelser og tanker som jeg har fortrengt.

Kvinne (22)
Psykologen svarer
Hei

Hvis du er interessert i samtale i SiO Helse så sender du en søknad her. Du vil bli bedt om å beskrive litt om hva som plager deg og hva du ønsker og forventer av hjelp. Et inntaksteam vil lese søknaden din og gi deg personlig anbefaling om hva som passer best for din problemstilling (enten det er kurs tilpasset dine vansker, samtale hos fagperson, eller annet). 

Det er helt vanlig at man synes det både er vanskelig å finne ut av hva man skal si til psykologen og også at man er redd for at det man sier ikke blir tatt på alvor. Jeg kan imidlertid forsikre deg om at vi vil gjøre vårt aller beste for å hjelpe deg og for at du skal føle deg trygg her hos oss. Vi som jobber her har bred erfaring og kompetanse på ulike psykiske helseplager. 

Du kan og ta en titt på selvhjelp, kurs og andre tips er. 

Jeg vedlegger en artikkel om beskriver andre hjelpeinstanser for psykiske plager, utenom SiO. 

Vennlig hilsen,

Psykologen

Jeg synes også du bør lese:
Finner du ikke det du leter etter?